Hoogwerkers

MANITOU is al meer dan 15 jaar producent van hoogwerkers, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de markt.

Application Mewp 160 Atj Manitou 014 - hoogwerker - volcke huur en verkoop machines

Elektrische hoogwerkers

Met MANITOU, door de omvang van het assortiment, kan u het platform kiezen dat het beste aan uw behoeften beantwoordt, of het nu gaat om een knikhoogwerker, een verticale mast of een schaarsysteem. De keuze voor een elektrische hoogwerker is een belofte om uw indirecte kosten in verband met uw investering te verminderen. Een krachtige, robuuste en kosten geoptimaliseerde machine.

En ook dit nog: uw hoogwerker heeft iets extra’s. Dankzij de connectiviteit kunt u zijn positie in real time volgen en de operationele monitoring van uw materieel optimaliseren.

Diesel hoogwerkers

Onze diesel hoogwerker voorziet in al uw behoeften als u buiten op onregelmatige, hellende en volle ondergronden werkt. De terreincapaciteiten van onze hoogwerkers zijn ideaal voor werken op oneven ondergronden. Het hydraulische motortoerental-beheer verlaagt het geluidsniveau en het brandstofverbruik.

Net als bij alle andere hoogwerkers met verbrandingsmotor zorgen de 4 aangedreven wielen en de 3 besturingsmodi ervoor dat deze hoogwerker gemakkelijker verplaatst en opgesteld kan worden op volle of krappe werkterreinen. Het ontwerp van de bedieningsconsole biedt de bediener een goed zicht, zodat deze snel naar de gewenste plaats kan gaan en direct aan de slag kan.

AETJ

ATJ

Mango

SC

Deppanage
Kom jij deel uitmaken van ons twintigkoppig team?

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die samen met het team instaat voor het herstellen en onderhoud van het volledige Manitou gamma.

Verhuur Verkoop Naverkoop