Schrankladers

Manitou biedt u twee grote series compacte laders: rupsladers en wielladers. Deze all-terrain machines zijn bestemd voor de bouw en/of de landbouw (afhankelijk van het model) en bieden ongeëvenaarde prestaties op de markt.

Application Skid Steer Loaders 2700 V Nxt2 Manitou 003 - volcke huur en verkoop machines

Manitou

Manitou’s schrankladers zijn stevig gebouwd en hebben een duurzaam ontwerp. Ze maken het mogelijk om grondwerkzaamheden efficiënt uit te voeren en zijn ideaal voor het werken in krappe ruimtes. Met een maximaal hefvermogen van 612 kg, een hefhoogte van 2,78 meter en een motorkracht van 34,2 kW zijn deze laders perfect voor het tillen van zware lasten op hoogtes.

Bestanden

Gehl

De compacte R135 is ontworpen om de uitdagingen van werk op de boerderij aan te gaan, maar presteert ook uitstekend op andere werklocaties. Met extra hefvermogen biedt deze wendbare en krachtige schranklader de flexibiliteit om zich door smalle doorgangen te manoeuvreren en gemakkelijk te vervoeren, zodat u overal kunt werken zonder problemen te veroorzaken. De nieuwste versie van de R135 heeft intuïtieve bedieningselementen en is ontworpen voor comfort, zodat de machinist minder snel vermoeid raakt tijdens lange werkdagen. Het moeilijke werk wordt makkelijker gemaakt door de moeiteloze bediening, terwijl een luchtgeveerde stoel en andere optionele voorzieningen zorgen voor extra comfort tijdens het werken. Aan het eind van een zware dag gaat u naar huis zonder het gevoel te hebben dat u door een vrachtwagen bent overreden.

Bestanden

Deppanage
Kom jij deel uitmaken van ons twintigkoppig team?

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die samen met het team instaat voor het herstellen en onderhoud van het volledige Manitou gamma.

Verhuur Verkoop Naverkoop