Rupsladers

Rupsladers zijn krachtige machines die onmisbaar zijn in de bouw- en constructie-industrie. Deze machines zijn ontworpen om te werken op ruw terrein en zijn uitgerust met rupsbanden in plaats van wielen. Hierdoor kunnen ze zich soepel voortbewegen op onverharde grond, heuvelachtig terrein en andere moeilijke ondergronden.

Applications Compact Track Loaders 1650 Rt 003- volcke huur en verkoop machines

Manitou

De rupsladers van Manitou zijn toonaangevend in de industrie en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Deze machines zijn uitgerust met sterke en duurzame constructies en krachtige motoren, waardoor ze bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Manitou rupsladers zijn ook uiterst wendbaar en kunnen manoeuvreren op krappe ruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor werkzaamheden op locaties met beperkte ruimte. Bovendien zijn deze machines veelzijdig inzetbaar dankzij de verschillende aanbouwdelen die beschikbaar zijn, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de bouw- en constructie-industrie.

Bestanden

Gehl

Gehl rupsladers zijn uitstekende machines voor professionals in de bouw- en constructie-industrie die op zoek zijn naar krachtige, duurzame en veelzijdige machines. Deze machines zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals automatische toerentalregeling en lastcompensatie, waardoor ze efficiënt en nauwkeurig werken. Daarnaast zijn ze zeer wendbaar en kunnen ze manoeuvreren op krappe ruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor werkzaamheden op locaties met beperkte ruimte.

Bestanden

Deppanage
Kom jij deel uitmaken van ons twintigkoppig team?

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die samen met het team instaat voor het herstellen en onderhoud van het volledige Manitou gamma.

Verhuur Verkoop Naverkoop