Libramont 2024

Het laatste weekend van juli nemen we deel aan de foire de Libramont!

Panorama

De Libramont landbouw-, bosbouw- en agribusinessbeurs is de grootste openluchtbeurs in Europa. Elk jaar verwelkomt het bijna 200.000 bezoekers, 700 exposanten en 4.000 merken op een terrein van 200.000 m².

Libramont vindt elk jaar plaats in het laatste weekend van juli. Het wordt gevolgd door Demo Forest in de even jaren en door de Internationale Dag van het Grasland om de vier jaar.

Of je nu een professionele bezoeker bent uit de land- of bosbouwsector of gewoon nieuwsgierig bent naar de beurs met je familie, we bieden veel verschillende evenementen en activiteiten die ervoor zorgen dat je bezoek divers en verrijkend is.

Tijdens het laatste weekend van juli kun je de innovaties van onze 700 exposanten ontdekken op stands die de 100.000 m² van het beursterrein beslaan.

Op het programma van de 87e editie van de beurs staan themaroutes (biologisch, vee, zuivel en diergezondheid, innovatie, familie, enz.), wedstrijden, optredens en nieuwe activiteiten, de Betoverde Boerderij, proeverijen van regionale producten, machinedemonstraties en nog veel meer. Er zijn ook maaltijdopties voor elke smaak en elk budget.

Pas je bezoek aan aan de tijd die je hebt en je interesses. Elke dag is speciaal!

We wensen je een uitstekend bezoek aan de 87e editie van Libramont!

Deppanage
Kom jij deel uitmaken van ons twintigkoppig team?

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die samen met het team instaat voor het herstellen en onderhoud van het volledige Manitou gamma.

Verhuur Verkoop Naverkoop